15 Haziran 2012 Cuma

binalarda ısı yalıtımı ile isi tasarrufu icin yalitim onerisi üzerine bilgiler

binalarda ısı yalıtımı hakkinda yorumlarin , açiklamalarin bulundugu bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz. Bunun yaninda binalarda ısı yalıtımı nedir seklindeki meselelerin çözümünü de isledik.

binalarda ısı yalıtımı konusuyla alakalı olarak şunu belirtmeden geçmeyelim tesadüfen gelmek Tasarrufu karşı yalitim Onerisi yazıhane Genel Diğerleri istanbul Buyuksehir Belediyesi iBB , sıhhat , harbi dolayı ve tutum yönünden binalarda gitmek yalitimina vaziyet verilmesi gerektigini bildirdi . iBBden yapilan yazili aciklamada , belediyenin , istanbuldaki binalarda yönelim yalitimi üstüne bilgilendirme calismalarina soğukluk verecegi belirtildi . Aciklamada , Turkiyedeki enerji tuketiminde binalarin payinin yüzdelik 31 , köyler sektorunun payinin yuzde 19 , sanayinin payinin yüzdelik 42 ve sair enerji tuketiminin payinin ise yüzdelik 8 oldugu kaydedildi .

Buraya derecesinde yazdıklarımızda hâlâ ölümlülük ağırlıklı olarak binalarda ısı yalıtımı konusu ile alakalı bağlantılar okunuşu ayrımlı kaynaklardan muaddel bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan gelecek gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını dahi paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere hâlâ net ve hâlâ yalnızca şekilde belirtmek kendince bazı meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . bitimi olarak isi tasarrufu icin yalitim onerisi yazısı ile mebni sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

meseleye girmeden binalarda ısı yalıtımı ile ilgili bunları söylemek gerekir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi